کد خبر: ۳۱۹۵۰۶
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۶

ارائه 110 هزار خدمت رایگان بسیج جامعه پزشکی به مردم مناطق محروم در هفته دفاع‌مقدس

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی از ارائه ۱۱۰هزار خدمات تشخیصی، درمانی و دارویی به حدود ۱۱۰هزار نفر از هموطنان نیازمند و ساکن در مناطق کمتر برخوردار در هفته دفاع‌مقدس خبر داد.
محمدحسین زارع‌زاده درباره اجرای گسترده برنامه‌های سلامت محور سازمان بسیج جامعه پزشکی در ایام هفته دفاع مقدس، به خبرگزاری فارس گفت: در این ایام ۶۲۲ تیم درمانی برای اجرای اردوهای جهادی به مناطق محروم اعزام شدند. همچنین با برپایی ۶۳ میز خدمت سلامت در مصلّی‌های نماز جمعه سراسر کشور، خدمات رایگان به شهروندان ارائه شد. زارع‌زاده از راه‌اندازی دو بیمارستان موقت صحرایی در مناطق محروم «شیرآباد» استان سیستان‌وبلوچستان و «بافق» استان یزد خبر داد و افزود: این مأموریت‌ها با همراهی هزار و ۴۲۲ پزشک و بیش از چهارهزار جهادگر سلامت به انجام رسید. وی ادامه داد: در مجموع این اقدامات، خدمات تشخیصی، درمانی و دارویی به حدود ۱۱۰هزار نفر از هموطنان نیازمند و ساکن در مناطق کمتر برخوردار ارائه شد.
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی درباره اردوهای جهادی توضیح داد: اردوهای جهادی و درمانی بسیج جامعه پزشکی از سال‌ها پیش و با حضور داوطلبانه پزشکان،‌ پرستاران و سایر کارکنان حوزه سلامت با محوریت خدمت‌رسانی به مناطق محروم و دورافتاده کشور، به عنوان یکی از اصلی‌ترین مأموریت‌های این سازمان تداوم یافته است.  زارع‌زاده بیان داشت: این اردوها همه‌ساله به ویژه در ایام تعطیل و مناسبت‌های مختلف، با هدف ارائه خدمات سلامت به شهروندان محروم و مرزنشین کشور برگزار می‌شود.